OKTAGON oznamuje hvězdu halftime show!

John NewmanHistorický turnaj OKTAGON 62 se nezadržitelně blíží a žlutočerná organizace nyní odhaluje hvězdu, která se postará o halftime show před téměř 60 000 diváky v Deutsche Bank Parku. Se svou novou show, hybridním DJ setem, vystoupí John Newman, jeden z mála interpretů, jehož skladba dosáhla na YouTube přes miliardu přehrání.

34letý Angličan se do povědomí fanoušků zapsal již v roce 2012 spoluprací se skupinou Rudimental, pro které nazpíval skladby Not Giving In či Feel the Love. Největší úspěch ale zaznamenal se svým debutovým singlem Love Me Again, který se stal jedničkou prestižní UK Singles Chart. Ve Frankfurtu se pak představí se svou zbrusu novou show – hybridním DJ setem. Fanoušci se tak mohou těšit na originální pojetí jeho nejznámějších hitů doplněných o speciální audiovizuální efekty.

OKTAGON 62 ve frankfurtském Deutsche Bank Parku bude historickou událostí v rámci světového MMA, kde bude útočit na světový rekord v návštěvnosti na akci smíšených bojových umění. Necelé dva týdny před akcí je prodáno 55 000 vstupenek a kromě Johna Newmana a jeho setu se fanoušci mohou těšit na největší hvězdy německého MMA, Christiana Jungwirtha a Christiana Eckerlina v duelu o titul King of Germany. Přes 10 let neporažený Kerim Engizek vyzve v boji o pás šampiona střední váhy nejdéle vládnoucího zápasníka Oktagonu, Patrika Kincla. Atraktivní zápasy pak dozajista doručí také jména jako Max Coga, Mago Machaev či duel Will Fleury vs. Pavol Langer.

Oktagon 62