Podcast: Levej hák: 41. díl!

Proboxing Podcast: Levej hák 24U další epizody podcastu Levej Hák, kde se opět dostáváme přímo do středu dění světového boxu! Aleš Seifert a Tonda Vavrda se tentokrát ponořili do analyzování výsledků z Wembley Edition, kde se konalo několik zajímavých zápasů!

Začínáme obrovským triumfem Daniela Duboise nad Anthony Joshuou. To bylo něco! Dubois, s mentální podporou Dona Charlese, vytáhl skvělou taktiku a nepustil AJ do žádného rytmu. Po čtyřech počítáních skončil AJ na podlaze v 5. kole – knockout! DOMINANCE! Co teď pro tyhle dva borce? Bude to odveta, nebo se do hry dostanou jména jako Zhang, Parker, Bakole? A co AJ? Fury nebo Wilder?

Další zápasy na kartě byly plné kontroverzí. Buatsi vs Hutchinson – tam se Joshua Buatsi musel pořádně zapotit, ale vítězství si nakonec připsal. Rozhodčí ale nebyli bez poskvrnky… #buatsihutchinson Co se týče souboje Cacace vs Warrington, tam se situace vyvíjela jednoznačněji. Cacace ukázal svoji třídu, přičemž Warrington ukončil svou kariéru, což nikdo nečekal. #cacacewarrington Kelly vs Davis? No, Kelly dominoval skoro celý zápas, ale v posledních kolech mu docházely síly a Davis mu zle rozbil nos. Konec byl pro Kellyho dost těžký. Další zápas? Sheeraz vs Denny! Sheeraz neplýtval časem a ukončil Dennyho už ve druhém kole. Brutální síla. #sheerazdenny A nesmíme zapomenout na překvapení večera! Chamberlain, který měl slibovanou titulovou šanci proti Berinchykovi, jasně prohrál s Padleym. Velká zklamání!

Druhá karta byla také plná akce! Event Canelo vs Berlanga byl ale tentokrát jasně v režii Canela. Berlanga sice bojoval statečně, ale Canelo ho poslal do „flash knockdownu“ a pak kontroloval zbytek zápasu. Co teď čeká Canela? Asi posun do 175. A Berlanga? Možná souboj s Munguíou. #caneloberlanga Lara vs Garcia? Zápas bez šance pro Garciu, který v téhle váze neměl žádnou šanci. Lara dominoval a ukončil zápas v 9. kole. Bitka Plant vs McCumby? McCumby se ukázal jako drsný bojovník a dokázal Planta dostat na podlahu, ale Plant se vzchopil a v 9. kole to ukončil. #plantmccumby A nakonec návrat Fultona v nové váze 126 lb proti tvrdému Castrovi. Castro ho poslal do počítání, ale Fulton těsně vyhrál. Romero se také vrátil na scénu, ale tam už to na body bylo jasnější, když Jaimes prohrál na body jednoznačně.


Poslouchejte podcast LEVEJ HÁK na podcastových platformách Apple, Google, Spotify či Podbean, dejte follow a mrkněte na LEVEJ HÁK na Twitteru, Instagramu či facebooku nebo napište dotazy na levejhakpodcast@gmail.com

Levej hák