Dubois zdemoloval Joshuu a obhájil titul!

Anthony Joshua vs Daniel DuboisÚřadující šampión těžké váhy Daniel Dubuis naprosto rozebral a zničil bývalého mistra světa Anthonyho Joshuu a v pátém kole jej brutálně knockoutoval! Video v článku!

21.9.2024 – Wembley Stadium, Londýn, VB
Těžká váha
Daniel Dubois 🇬🇧🆚🇬🇧 Anthony Joshua
5. kolo KO

Sedmadvacetiletý britský boxer „Dynamite“ Daniel Dubois (22-2-0, 21 KO) dokázal letos v červnu v osmi kolech vyprovodit chorvatskou hvězdu Filipa Hrgoviče (17-1-0, 14 KO) a získal prozatímní světový titul IBF a stal se povinným vyzývatelem neporaženého šampióna Oleksandra Usyka (22-0-0, 14 KO), se kterým v loňském roce prohrál.

IBF zápas Usykem oficiálně nařídila, ale protože šampióna čeká odveta s Tysonem Furym, tak se pásu vzdal a Dubois byl povýšen do pozice plnohodnotného světového šampióna a pas mu tak doslova spadl do klína a dnes se postavil k první obhajobě a do cesty se mu postavil jeho krajan a bývalý mistr světa Anthony Joshua (28-4-0, 25 KO).

Očekávala se tvrdá a vyrovnaná bitva, jenže Dubois předvedl naprosto skvělý výkon a Joshuu poslal k zemi už v prvním kole. Od druhého kola nebyl Joshua ve své kůži a Dubois ve třetím kole poslal Joshuu do dalšího počítání a bylo jen otázkou času, kdy bude konec. Ve čtvrtém byl Joshua dole potřetí, ale ještě kolo doboxoval. V pátém kole přišla tvrdá výměna, kterou Dubois ustál, ale naopak Joshua schytal tvrdý hák na bradu a byl konec. Dubois tak potvrzuje pás IBF a brousí si zuby na odvetu s Usykem, která by mohla přijít v příštím roce.