Oktagon 60 již příští sobotu!

Oktagon 60Tuzemská organizace Oktagon MMA se po letní pauze vrací do Německa. 7. září se představí opět v Rudolf Weber Areně v Oberhausenu a karta je více než zajímavá!

7.9.2024 Rudolf Weber Arena, Oberhausen, Německo
Oktagon 60
Vstupenky v síti Ticket-Onlineshop
Přímý přenos na
OktagonTV

Hlavní zápas světových kvalit na 5 kol obstará živoucí legenda Ivan Buchinger, který minulým zápasem potvrdil svou brutální formu. Proti němu do OKTAGONu přichází jeden z nejlepších německých bojovníků podobného věhlasu jako Eckerlin či Coga, Lom-Ali Eskiev, který to sekal v ACA a KSW, kde se probojoval až k titulové bitvě.

Po suverénní KO výhře nad Kimballem jde znovu rozpoutat bouři v kleci „Ironside“ Poppeck. Na něj brousí klouby Montagnac se skalpy Langera a Škvora. Elitní německý sniper Stolze s devíti ukončeními a fanoušky v zádech a proti němu rozjetý král Undergroundu Kohout, jenž si jde pro nejcennější skalp kariéry!

Válka strojů na KO – Cordero vs Ďatelinka. Grabinski po zápasech s evropskou špičkou jako Duque, Michailidis či Kertész změří síly s osmičkou divize Bahníkem. Vítěz OKTAGON Výzvy Karol Ryšavý na další německé misi proti domácímu Palokajovi. Afghánský šampion Nazhand si vyšlápne na Maxe Handanagiče, který posledně v OKTAGONu přejel švédskou jedničku velteru Jacobssona.

Bartl jde zúročit zkušenosti proti debutujícímu Zoranu Solajovi. Ostrý mariáš si zahrají evropský šampion v Muay Thai Hromek a dvojnásobný amatérský MMA šampion Německa s háky z pekla Emir-Can Al. A v kleci také 8 zápasů neporažený super talent Max Holzer nebo zajímavý prospekt, bratr hvězdného Dulatova Tamerlan Dulatov.

Buchinger vs Eskiev