Vianello: Ukončím Makhmudova do 7. kola!

Guido VianelloTřicetiletý italský boxer Guido Vianello je připraven tento víkend porazit Rusa Makhmudova. Věří si a slibuje, že ho ukončí do 7. kola!

17.8.2024 – Centre Videotron, Quebec, Kanada
Těžká váha
Arslanbek Makhmudov 🇷🇺🆚🇮🇹 Guido Vianello
Přímý přenos na ESPN

Ruská jednička a světová dvacítka „Lion“ Arslanbek MAKHMUDOV (19-1-0, 18 KO) a italská jednička a světová jednašedesátka „The Gladiator“ Guido VIANELLO (12-2-1, 10 KO) se utkají v desetikolové netitulové bitvě na galavečeru v Kanadě!

„Jsem nesmírně šťastný, že k tomuto boji dojde. Je mi třicet let a cítím se připravený na větší výzvy, a proto je Makhmudov pro dnešek perfektní soupeř. Stáli jsme proti sobě před deseti lety v amatérech a ve čtvrtém kole mě porazil. Nicméně tehdy jsem byl ještě dítě, dnes vypadá všechno jinak. Je velký a silný, ale dokážu víc než on. Budu si muset dávat pozor, ale zastavím ho nejpozději do konce sedmého kola“. Slibuje italský boxer.

„Jdu do tohoto zápasu v nejlepší formě svého života. V těch deseti kolech s Ajagbou v předchozím duelu jsem hodně získal. Od rozhodčích jsem mohl klidně vyhrát, ale nakonec jsem prohrál dva ku jedné, ale to už je minulost a nechal jsem to za sebou. Kemp jsem začal ve své domovině, protože před olympiádou většina reprezentací přijela do Itálie. Takže jsem dva týdny zápasil s olympijskými sportovci. Byl to skvělý začátek tábora. Pak jsem se přesunul do Las Vegas na další sparingy. Odboxoval jsem hodně kol a byla to extrémně náročná příprava. Makhmudov je velmi silný chlap, to všichni víme, ale bude mít problém mě zasáhnout“. Uzavřel Vianello

Arslanbek Makhmudov vs Miljan Rovcanin