Fury: Box je pro mě návykovější než jakákoli droga!

Tyson Fury vs Oleksandr UsykBývalý šampión těžké váhy Tyson Fury odmítá spekulace o konci kariéry a před odvetou s Oleksandrem Usykem přizvává, že box je pro něj nejvíc!

21.12.2024 – Rijád, Saúdská Arábie
Těžká váha
Oleksandr Usyk 🇺🇦🆚🇬🇧 Tyson Fury 2
Přímý přenos na DAZN

Neporažená ukrajinská a světová jednička Oleksandr USYK (22-0-0, 14 KO) a britská dvojka a světová čtyřka „The Gypsy King“ Tyson FURY (34-1-1, 24 KO) se utkají ve dvanáctikolové odvetě o světové tituly WBA, WBC, WBO a IBO!

„Do boxu jsem se zamiloval, už když jsem byl malý kluk a tahle láska stále trvá. Byl to někdy toxický vztah, plný lásky a nenávisti v jednom. A stále jsem v tomto vztahu. Mnohokrát jsem chtěl odejít, ale vždy mě to táhlo zpět. Box je moje závislost, větší než jakákoliv droga, ale také nejlepší kamarád. Dnes je mi 36 let a za pár dalších let pravděpodobně kariéru ukončím, ale nyní to rozhodně nebude“. Oznámil bývalý šampión těžké váhy.

Připomeňme, že Tyson Fury letos v květnu poprvé v profesionální kariéře prohrál, když jej dokázal ukrajinský boxer a bývalý král křížové váhy vybodovat. na 21. prosince je plánovaná odveta opět v Rijádu a podle sázkových kanceláří je s kurzem 1,53 obrovským favoritem Usyk. Na Furyho je kurz 2,5, ale šance na výhru jsou však 50 na 50.

Tyson Fury vs Oleksandr Usyk