Fisher vs Rudenko na konci září!

Johnny Fisher vs Andrii RudenkoBritský boxer Johnny Fisher si po červencovém skalpu Alena Babiče naordinoval další duel a na konci září vyzve ukrajinského veterána Rudenka!

28.9.2024 – Sheffield Arena, Sheffield, VB
Těžká váha
Johnny Fisher 🇬🇧🆚🇺🇦 Andrii Rudenko
Přímý přenos na DAZN

Neporažená britská desítka a světová třiačtyřicítka „The Romford Bull“ Johnny FISHER (12-0-0, 11 KO) a ukrajinská osmička a světová #159 Andrii RUDENKO (36-7-0, 22 KO) se utkají v desetikolové netitulové bitvě na galavečeru v Sheffieldu!

Pětadvacetiletý rodák z Londýna Johnny Fisher zvládl letos už dva souboje. V únoru si připsal rychlé vítězství v prvním kole, když zničil neškodného Ukrajince Dmytra Bezuse. Následně ho v červenci čekal těžký duel s chorvatským boxerem Alenem Babičem. Takzvaný zápas pravdy zvládl na jedničku. Už po pár úderech se Chorvat ocitl na zemi a když se pokusil vstát, tak byl silně otřesen a ringový Mark Bates zápas ukončil.

Očekávalo se, že jeho další soupeř bude už z TOP 50, ale opak je bohužel pravdou a tým britského boxera si pro další zápas vybral čtyřicetiletého ukrajinského veterána Rudenka. Ukrajinec za poslední čtyři roky porazil jen dva soupeře se zápornou bilancí a prohrál před limitem s krajanem Sirenkem a také s Jaredem Andersonem. Očekává se, že si Fisher připíše rychlou výhru.

Johnny Fisher vs Andrii Rudenko