Ngannou má před sebou titulovou bitvu!

Tyson Fury vs Francis NgannouBývalý šampión UFC Francis Ngannou se vrací po dvou porážkách v boxu zpět do MMA a čeká ho v organizaci titulová bitva s šampiónem PFL!

Kamerunský válečník Francis Ngannou se po skončení spolupráce s UFC představil v loňském roce poprvé mezi profesionálními boxery a střetl se hned s tehdy neporaženým úřadujícím šampiónem WBC Tysonem Furym (34-1-1, 24 KO). Kamerunec předvedl skvělý výkon, dokázal Furyho dostat i do počítání a nakonec prohrál jen těsně na body 95:94, 94:95 a 93:96.

Letos v březnu vyzval bývalého šampióna Anthonyho Joshuu (28-3-0, 25 KO) a byl z toho solidní výprask. Joshua bývalého šampióna UFC poslal po tvrdé pravé do počítání už v prvním kole. Ve druhém kole demolice pokračovala a brzy byl Ngannou na zemi i podruhé. Po chvilce přiletěl finální úder a byl konec.

Nyní hlásí návrat k MMA a ve své domovské organizaci PFL vyzve úřadujícího šampióna Renana Ferreiru. Duel se bude konat 19. října a bude zajímavé sledovat, v jaké formě se po dlouhé pauze od MMA Ngannou vrátí. Brazilec Ferreira je ve skvělé formě a titul získal získal vítězstvím nad Ryanem Baderem.

Anthony Joshua vs Francis Ngannou