Chisora zboural Joyceho!

Joe Joyce vs Dereck ChisoraBritský ranař Dereck Chisora dokázal na včerejším galavečeru v Londýně porazit krajana Joe Joyceho, když jej v 9. kole dokázal dokonce posadil na zadek. Video ze zápasu v článku!

28.7.2024 – O2 Aréna, Londýn, VB
Těžká váha
Dereck Chisora 🇬🇧🆚🇬🇧 Joe Joyce
Mark Bates 96:94
Victor Loughlin 96:94
Kieran McCann 97:92

Čtyřicetiletý britský bouřlivák „VAR“ Dereck Chisora (35-13-0, 23 KO) ukázal na včerejším galavečeru v Londýně, že ještě do starého železa rozhodně nepatří. Ačkoliv byl jeho soupeř a krajan „Juggernaut“ Joe Joyce (16-3-0, 15 KO), tak Chisora ukázal velké srdce bojovníka.

Zápas byl velmi vyrovnaný a taky tvrdý. Oba se navzájem přetlačovali a spousta úderů byla přesná a našla svůj cíl. Rozhodující okamžik přišel v devátém kole, kdy Chisora vystřelil z kontru a Joyce šel k zemi. Ačkoliv Joyce poté vyvíjel tlak, tak zvrátit zápas už nedokázal a Chisora si došel pro zaslouženou výhru.

Po zápase se nechal Chisora slyšet, že ještě nehodlá s kariérou končit a že má v plánu ještě dva zápasy. Joyce na prohru reagoval taktoi: „Byl fantastický zápas a opravdu jsem si ho užil. Myslel jsem, že je to blízko, ale nestačilo to“. Řekl Joyce.

Joe Joyce vs Dereck Chisora