Trevor Bryan ukončil kariéru!

Trevor Bryan vs Daniel DuboisBývalý i když neuznávaný světový šampión těžké váhy Trevor Bryan ukončil ve čtyřiatřiceti letech profesionální kariéru ze zdravotních důvodů!

Americký boxer Trevor Bryan (22-2-0, 15 KO) podepsal před lety smlouvu s protřelým promotérem Donem Kingem, který z něj i díky organizaci WBA udělal „umělehé“ světového šampióna, když v lednu 2021 ukončil před limitem svého stájového kolegu a bývalého šampióna Bermane Stiverna. Pás přesně o rok později obhájil s dalším boxerem pod smlouvou Kinga Jonathanem Guidrym.

Naštěstí, že před dvěma lety konečně WBA určila povinného vyzývatele, kterým byl britský ranař Daniel Duboisa jejich souboj skončil podle očekávání. Bryan si v zápase ani neškrtl a Dubois jej knockoutoval ve čtvrtém kole. Bryan se do ringu vrátil až loni v listopadu a byl z toho výprask od dalšího Kingova boxera Cassiuse Chaneye.

Ten jej posadil na zadek nejprve ve druhém kole a následně v sedmém nekompromisně ukončil. Bryan musel na operaci krku a hrozilo dokonce vážné zranění páteře. Američan nakonec vše vyléčil, ale k boxu se už vracet nehodlá a nyní oznámil konec profesionální kariéry.