Podcast: Levej hák: 36. díl!

Proboxing Podcast: Levej hák 24V novém díle podcastu Levej hák se podíváme na největší události ve světě boxu. Tank Davis a Benavidez září, Shakur a Ennis opět v akci, mimořádně pohled na odvetný MMA duel Pereira vs Procházka!

Vítejte u 36. epizody podcastu Levej Hák, kde se podíváme na největší události ve světě boxu. Tentokrát začneme v Las Vegas, kde Gervonta „Tank“ Davis obhajoval svůj pás proti mladému Franku Martinovi. Martin sice předvedl solidní výkon, ale Davis ho knockoutoval v osmém kole, čímž potvrdil svou dominanci. Dále se podíváme na napínavý souboj mezi Davidem Benavidezem a Oleksandrem Gvozdykem, který skončil vítězstvím Benavideze na body po dvanácti kolech.

V Portoriku se odehrál další významný zápas, kde Subriel Matias obhajoval svůj pás ve 140 librách proti Liama Paro. Paro, který vstoupil do ringu jako outsider, překvapil Matiase a získal vítězství na body díky své strategii a boxerskému umění. Dále probereme zápas mezi Chrisem Billam-Smithem a Richardem Riakporhem, kde Billam-Smith zvítězil na body, a také drtivou porážku Juana Franciska Estrady, kterého v sedmém kole ukončil Bam Rodriguez bodyshotem.

V našem preview se podíváme na očekávaný souboj mezi Shakurem Stevensonem a Artemem Harutyunyanem, kde Shakur může opět zvítězit před limitem. Následuje zápas Foster vs. Conceicao, který je vyrovnaný a může dopadnout jakkoli. Dále se podíváme na peře Williama Zepedu a Jarroda Ennise, kteří se utkají s Mexičanem Cabrerou a ArménemDavidem Avanesyanem. Závěrem epizody se podíváme na kartu z Las Vegas, kde Janibek Alimkhanuly čelí Mikhailichovi a Raymond Muratalla se utká s Tevinem Farmerem. Nezapomeneme ani na zápas Batyrgazieva proti Carrollovi v Rusku.

A i když jsme boxerský podcast, nemohli jsme vynechat možnost zhodnotit odvetný zápas mezi Jiřím Procházkou a Alexem Pereirou v UFC. Závěrem se zaměříme na výsledný trest pro Ryana Garciu a roli Viktora Conteho v dopingových kauzách.


Poslouchejte podcast LEVEJ HÁK na podcastových platformách Apple, Google, Spotify či Podbean, dejte follow a mrkněte na LEVEJ HÁK na Twitteru, Instagramu či facebooku nebo napište dotazy na levejhakpodcast@gmail.com

Levej hák