Babič vs Fisher na začátku července!

Alen Babič vs Johnny FisherBývalý neúspěšný vyzývatel o světový titul ve váze Bridgerweight Alen Babič se na začátku července střetne s neporaženým Angličanem Johnnym Fisherem!

6.7.2024 – Copper Box Arena, Middlesex, VB
Těžká váha
Alen Babič 🇭🇷🆚🇬🇧 Johnny Fisher
Přímý přenos na DAZN

Chorvatská trojka „The Savage“ Alen BABIČ (12-1-0, 11 KO) a neporažená britská desítka „The Romford Bull“ Johnny FISHER (11-0-0, 10 KO) se utkají v desetikolové netitulové bitvě na galavečeru v britském Middlesexu!

Třiatřicetiletý chorvatský boxer Alen Babič vyzval loni v dubnu o světový titul ve váze Bridgerweight Poláka Lukasze Rozanskiho (15-0-0, 14 KO), ale zápas se mu nepovedl. Ačkoliv byl velkým favorit, tak jej Rozanski ukončil už v prvním kole a Babič poprvé okusil hořkost porážky. Do ringu se vrátil až letos v březnu v těžké váze na galavečeru v Londýně, kde v šesti kolech vyprovodil domácího bijce Steve Robinsona (6-3-0, 4 KO).

Nyní ho čeká druhý letošní duel a do cesty se mu postaví pětdvacetiletý rodák z Londýna Johnny Fisher. Britský boxer už má letos na svém kontě také jeden duel, když v únoru na galavečeru ve Spojených státech ukončil už v prvním kole Ukrajince Dmytra Bezuse (10-2-0, 5 KO). Souboj s Babičem pro něj bude zápas pravdy.

Lukasz Rozanski vs Alen Babič