Jared Anderson byl zatčen!

Jared Anderson vs Andrii RudenkoAmerická vycházející hvězda a patnáctý muž světového žebříčku těžké váhy Jared Anderson byl včera zatčen Ohiu a obviněn z nesprávného zacházení se střelnými zbraněmi ve vozidle a měl být pod vlivem!

Neporažený třiadvacetiletý americký boxer a držitel mezinárodního titulu WBO a amerického WBC „Big Baby“ Jared Anderson (16-0-0, 15 KO) si zadělal na velký malér u svého promotéra Boba Aruma. Anderson byl zatčen v pondělí ráno v Oregonu ve státě Ohio a byl obviněn z nesprávného zacházení se střelnými zbraněmi ve vozidle, když byl vědomě pod vlivem alkoholu nebo drog informovalo policejní oddělení Lucas County Corrections Center.

Anderson strávil ve vězení necelých devět hodin a byl propuštěn na svobodu těsně před polednem. Šéf stáje Top Rank Bob Arum odmítl prostřednictvím svého mluvčího událost komentovat. Nicméně je jasné, že americký boxer má nyní trhlinu ve svém životopisu a uvidí se, jak bude mít celý incident vliv na jeho kariéru.

Neporažený knockouter v letošním roce odboxoval tři zápasy, když nejprve v dubnu vyprovodil Dominikánce George Ariase, v červenci vybodoval bývalého světového šampióna Charlese Martina a naposledy v srpnu ukončil v pátém kole ukrajinského veterána Andrii Rudenka.

Jared Anderson