Titulová bitva Filip Grznár vs Lukáš Tůma!

Filip Grznár vs Lukáš Tůma!Sváteční sobotní večer letos obohatí také pokračování kontroverzních a divácky atraktivních soubojů celebrit. v rámci šestého galavečera organizace Clash Of The Stars!

V hlavním duelu galavečera s podtitulem „One night in Bangkok“ se o titul šampiona polotěžké divize střetne Filip Grznár (1,5:1) s tiktokerem Lukášem „Luktumou“ Tůmou (2,31:1) Diváci se mohou těšit mimo jiné také na další stálici turnajů Karlose Bendu, kterého tentokrát čeká opravdu velká výzva. Známý kulturista se postaví rovnou třem protivníkům najednou. V souboji bude v kursu 1,15:1 i tak favoritem, na oponenty byl vypsán kurs 4,36:1. Zcela poprvé proběhnou také souboje bez rukavic. Holé pěsti rozhodnou vyhrocený souboj mezi novopečeným otcem Markem „Datlem“ Valáškem (1,42:1) a nejznámějším sekuriťákem v zemi Jaroslavem „Kotlár Security“ Kotlárem (2,53:1), či spor rapperů Lukáše „Lboy“ Nárovce (3,5:1) a Daniela „Icko“ Klementa (1,23:1).

„Filip Grznár je téměř půlku svého života profi sportovcem, byť jeho přístup k růstu svalové hmoty je hodně kontroverzní. K titulové šanci se probojoval až na sklonku své kariéry, což jej dostává pod tlak, žádná další už přijít nemusí. Na druhou stranu je to mimořádná motivace – před nadcházejícím duelem tak maká víc než v předešlých přípravách.

Patrik Hübler vs René Blahovský

Luktuma je ale výrazně vyšší, má větší rozpětí paží a se soupeřem může bojovat z ústupu. Na distanc jej může držet i kopy, rovněž tady hraje délka končetin ve prospěch Tůmy. Youtuber se v bojových sportech našel a za poslední rok a čtvrt udělal obrovský pokrok. Vyrovnaný zápas je otevřený a v této váhové kategorii může rozhodnout jeden úder, konec před časovým limitem se nabízí. Pokud chcete sázku na vítěze, mírným favoritem je vyzápasený Grznár. Luktuma má za sebou jen dva zápasy, z toho jeden s Veselým, což není soupeř,“ říká Roman Kovařík, expert sázkové kanceláře Fortuna.

Také podle sázkařů je Filip Grznár v zápase favoritem. Směřuje na něj přes 70 % vkladů. Necelých 30 % sázkařů tedy očekává vítězství Lukáše Tůmy. Jedním ze sportovních vrcholů šestého večera Clash of the Stars bude dívčí válka mezi Michaelou Dostálovou a Veronikou Zajícovou pod pravidly Undergroundu, což je zásadní informace, která ovlivňuje také kursy.

„Podle klasických pravidel MMA by byla jasná výhoda na straně Míšy Dostálové, která je skvělá zemařka a díky páčícím technikám dokáže své soupeřky přinutit k submisi, tedy odklepání zápasu. Tentokrát ale bude povoleno protivníci pouze složit nebo podmést, což bude nabodováno, ale následně se souboj zvedne opět do postoje, což je doména Veroniky Zajícové. Míša Dostálová jako bývalá profesionální bojovnice sice umí soupeřky trefit, nicméně její striking není tak dobrý jako její wrestling, grappling anebo BJJ vůbec. Kvalita soupeřky ji donutila trochu zintenzivnit přípravu, které obvykle před COTS příliš nedává.

Pro Miss Problém hovoří zkušenosti i větší agresivita, lepší by mohla být i na pletivu. Také silově je na tom dobře, a zatímco v původním fightu s Hankou Gelnárovou by měla výškový i váhový handicap, tady strádat nebude. Jeden z potenciálně nejlepších zápasů večera vyhraje Michaela Dostálová, na tiket patří jednička,“ míní Kovařík. Na Míšu „Miss Problem“ Dostálovou jde přes 80 % sázek.

Marek Valášek vs Jaroslav Kotlár

Marek „Datel“ Valášek se vrací do klece po prohraném titulovém duelu s Tomáš Křižanem, ve kterém vyhořel. V zápase neustál tlak soupeře, potvrdilo se, že slabinou je stále odolnost i kondička, zejména v pozdějších kolech. Tentokrát nastoupí proti všem divákům známému Jaroslavovi „Kotlár Security“ Kotlárovi.

„Nejznámější sekuriťák v zemi se za svůj život účastnil několika pouličních bitek (případně někde na dveřích), a tak boj bez rukavic nebude žádný problém, rozhodně s ním má větší zkušenosti. Kotlár navíc není žádný lumen, jizva navíc není nic z čeho by se hroutil. Pro Kotlára bude největší výzvou dostat se k soupeři na dostřel, přeci jen Valášek je vyšší, rychlejší a pohyblivější. Na druhou stranu lze tušit, že si pohlídá střed klece a na svého soupeře se bude tlačit, až jej někde na pletivu zachytí. Potom roztočí mlýn úderů, a když dobře trefí, tak bude konec. Naopak sám umí ránu sežrat, pokud nepůjde na spánek nebo přímo na bradu, tak se oklepe a pojede dál. Zápas skončí před časovým limitem, Jarda Kotlár bude tvrdší a odolnější než Datel,“ dodává Kovařík. Většina sázkařů v souboji věří „Datlovi“, na kterého směřují více než dvě třetiny vkladů.

Pavel Měsíček vs Šimon Valenta


Kompletní kursovou nabídku sázkové kanceláře FORTUNA naleznete zde:
https://www.ifortuna.cz/sazeni/mma/clash-of-the-stars-6
https://www.ifortuna.cz/sazeni/mma/clash-of-the-stars-6-special