Cusumano: Teď chci velké souboje!

Adam Kownacki vs Joe CusumanoPřemožitel Adama Kownackiho by chtěl po sobotní výhře velké zápasy. Zároveň Cusumano smeká před Kownackim jak tvrdě boxoval!

„V prvním kole jsem myslel, že bude konec. Vůbec by mě nenapadlo, že by se mohl po tvrdém knokdownu v prvním kole opět postavit na nohy a dál tlačit. Kownacki je prostě legenda, pracoval jsem velmi tvrdě, abych ho porazil a to se mi také povedlo“. Řekl pětatřicetiletý americký boxer.

A dodává „Adamova obrana byla někdy dobrá a někdy slabší, takže tento zápas byl trochu jako šachová partie. Nechci se vymlouvat, ale ve čtvrtém nebo pátém kole jsem si zranil levou ruku a proto jsem musel otočit gard. Teď se těším na velké souboje, věřím, že ještě letos přijdou“.

Sobotní duel začal hodně zostra a Cusumano dokázal po tvrdém úderu na bradu poslat polského bijce už v prvním kole k zemi. Nicméně Kownacki rychle vstal a pokračoval v boji, který nabídnul strhující bitvu. Místo jakékoliv strategie do sebe šli oba boxeři hlava nehlava a většina úderů našla svůj cíl.

Adam Kownacki vs Joe Cusumano

Vše vyvrcholilo v osmém kole, kdy Kownacki už sotva stál na nohách a jeho tým vhodil do ringu ručník. Pro Kownackiho to byla již čtvrtá porážka v řadě a polští odborníci se shodují, že by měl opravdu ukončit kariéru. Naopak Joe Cusumano di připsal třetí výhru v řadě a v pětatřiceti letech přiblížil k větším duelům.

„Někdy prostě prohraješ. Doufám, že jsem vám dal nějaké emoce. Nyní je čas na rodinnou dovolenou. Děkuji všem, kteří tento boj umožnili. Až na pár řezů jsem v pořádku. Miluji tě,“ komentoval čtvrtou porážku polský boxer.

Adam Kownacki vs Joe Cusumano