Sivák vybodoval Záděru a má titul RFA!

Václav SivákGalavečer organizace RFA v Praze zakončil titulový duel podle pravidel K1 Václav Sivák vs Patrik Záděra a historicky prvním šampiónem organizace se po skvělé bitvě stal „Bad Boy“ Václav Sivák!

Máme za sebou již sedmý galavečer MMA organizace RFA (Real Fight Aréna), který se konal v pražské hale Královka a viděli jsme spoustu zápasů ukončených před limitem. Galavečer otevřeli čtyři předzápasy.

Dominik Toporcer

Rychlé vítězství si připsal Maďar Lajoš Papp, který v prvním kole ukončil Slováka Rolanda Raka. V Prvním kole ukončil duel také Slovák Toporcer, který v prvním kole knockoutoval českého bijce Obdřeje Vráblíka a ve třetím předzápase dominoval v českém souboji David Dvořáček, když ve druhém kole ukončil Lukáše Tvrdýho. Ve čtvrtém duelu si rychlé ukončení připsal Vitalij Bojko, když v prvním kole ukončil Gruzínce Gogoladzeho.

Tadeáš Růžička

Hlavní kartu otevřel Maďar Gergely Csibi, který vybodoval Olega Serdyuka a Alejandro Arcas vybodoval českého bijce Lukáše Dvořáka. Podle pravidel RealFight si připsali vítězství Pavel Šach i Tadeáš Růžička. Ve velterové váze vypadl na poslední chvíli brazilský soupeř Miroslava Brože a musel ho narychlo nahradit Slovák Michal Duba. Ten sice předvedl skvělý výkon, ale Brož jej ve 2. kole ukončil.

Miroslav Brož

Do hlavního titulového zápasu v K1 ve váze 66 kilogramů nastoupili světový šampión WAKO Pro Václav Sivák a vyzývatel Patrik Záděra. Zápas začal hodně zostra a v prvním kole jsme viděli tvrdé a přesné kombinace od obou válečníků. Zápas pokračoval ve velmi vysokém tempu a ve třetím kole poslal Sivák svého soupeře dvakrát k zemi.

Václav Sivák

Nicméně rozhodčí Sivákovi ve třetím kole odečetl jeden bod za opakované údery pod pás. Zápas nakonec došel až do bodového rozuzlení a ve kterém rozhodčí rozhodli o historicky prvním šampiónovi organizace RFA, kterým se stal po skvělém zápase Václav Sivák.


RFA 7
PŘEDZÁPASY

Těžká váha MMA
Lajoš Papp 🇭🇺🆚🇸🇰 Roland Rak
– 1. kolo TKO
Bantamová váha MMA
Dominik Toporcer 🇸🇰🆚🇨🇿 Ondřej Vráblík
– 1.kolo KO
RealFight 75 kg
David Dvořáček 🇨🇿🆚🇨🇿 Lukáš Tvrdý
– 2. kolo TKO
RealBoxing 80 kg
Vitalij Bojko 🇨🇿🆚🇬🇪 Aleksandre Gogoladze
– 1. kolo TKO

RFA

HLAVNÍ KARTA

Lehká váha MMA
Gergely Csibi 🇭🇺🆚🇨🇿🇺🇦 Oleg Serdyuk 
– Na body
Polotěžká váha MMA
Alejandro Arcas 🇨🇺🆚🇨🇿 Lukáš Dvořák
– Na body
RealFight 81 kg
Pavel Šach 🇨🇿🆚🇵🇱 Rafal Kaminski
– 2. kolo TKO
RealFight 70 kg
Tadeáš Růžička 🇨🇿🆚🇵🇱 Denis Makowski
– 1. kolo TKO
Velterová váha MMA
Miroslav Brož 🇨🇿🆚🇸🇰 Michal Duba
– 2. kolo TKO

Titulový zápas K1 66 kg
Václav Sivák 🇨🇿🆚🇨🇿 Patrik Záděra

RFA